25 تیر 1402

جعل عنوان مقام‌نظامی

دسته بندی : کیفری | غصب عنوان
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چگونه میشود از کسی شکایت کرد که با مدرک جعلی نظامی به عنوان خواستگار امده و بعد معلوم شد ه قصدش کلاه برداری بوده با تو جه به اینکه بنده فقط همکارم شاهد درخواست این فرد بوده و میتواند شهادت بده که این فرد خودرا سرهنگ ارتش معرفی کرده و کارت شناسایی نشان داده.اما بنده عکس ایشانم با لباس نظامی دیدم ولی جز پیامک هایی که هست و شهادت همکارم مدرکی ندارم البته بنده رو یکی از همکارا به این فرد معرفی کرده که بعدها طی مراحلی متوجه این قضیه شدم.و اینکه هردو طرف یعنی هم اون خانم همکار و هم اون آقایی که خودشو سرهنگ معرفی کرده بنده رو تهدید کردن در صورت شکایت در خانه میان و ابروریزی می کنند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می‌توانید به اسناد شهود از ایشان به عنوان غصب عنوان و شروع به کلاهبرداری شکایت نمایید