24 بهمن 1402

دخالت در امور پزشکی بدون پروانه مجاز

دسته بندی : کیفری | غصب عنوان
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
پرونده در دادسرا داشتم که بی دلیل منع تعقیب زدند اعتراض کردم باز گفتند ادله کافی نیست درصوتبی که سازمان نظام دامپزشکی شخص رامحکوم به نداشتن مجوز کار ودخالت درامرپزشگی کرد ومدیر بیمارسنان هم به دلیل استفاده ازافراد غیر پزشک در کلینیک جریمه کاری.اما دائگاه منع تعقیب رو نایید پپرونده بایگانی شد بنده برای مطالبه هزینه عمل که 23میلیون بوده که شامل فرارمالیاتی هم میشه چطورشکایت کنم لطفا راهنمایی بفرماییئ درمانده شدم بخدا

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم با توجه به اینکه منع تعقیب قطعیت یافته و با توجه به اثر گسترده اعتبار امر مختوم در مسائل کیفری به این مفهوم که با صرف عوض کردن عنوان نمیتوان شکایت جدیدی مطرح نمود لذا در این شرایط شما از دو طریق؛ اول اعمال ماد ه 477 قانون آیین دادرسی کیفری اقدام نمایید که فرآیند پیچیده و دشواری خواهد بود و راه دوم اینکه از باب مسئولیت مدنی و جبران خسارت از طریق دادگاه های حقوقی اقدام نمایید.