19 آذر 1400

دزدیدن فرزند توسط مادر

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر مادری به دلیل نداشتن صلاحیت بچه شو ازش بگیرن مادر بخواد بچه شو از بیمارستان بدزده حکمش چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی جرم آدم‌ربایی در صورتی محقق می‌شود که علاوه بر عنصر قانونی و مادی،عنصر روانی و معنوی را دارا باشد یعنی شخص باید سوء نیت و قصد مجرمانه برای ارتکاب جرم را داشته باشد و در غیر اینصورت جرم فوق محقق نخواهد شد،در صورتیکه شما از استرداد فرزند به همسرتان خودداری کنید به مجازات حبس از سه ماه تا شش ماه یا جزای نقدی محکوم میشوید