26 آذر 1400

شکایت به عنوان فروش مال غیر.

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من سال ۷۳ یه خونه میخره و طبق ادعای عموهام نصفشو خودش میده نصفشو پدر بزرگم و قولنامه دستی هست که به نام پدرمه و رو سادگی پدرم مقدار سهمو مشخص نمیکنه و پشت قولنامه نوشته سایر برادران هم در ملک خریداری شده توسط پدرم شریک هستند و سال ۹۵ پدرم خونرو میفروشه و به خاطر زمین کشاورزی و ارث پدری که دست عموهام بوده پدرم سهمشونو نمیده تا تکلیف همه چی مشخص شه و یکی از عموهام بعد از ۵ سال از فروش ملک فوت میکنه و الان پسر عموی فوت شده پدرمو برا فروش مال غیر شکایت کرده و در صورتی که عموم خودش شفاهی به پدرم گفته بود بفروش یه چیزی بهمون بده و اون اصلا دنبال چیزی جز یه مقدار پول نبود ولی پسرش متاسفانه ادم درستی نیست و پی بی عابروییه حتی میگه به روز باید پول ملکو بدین و این چیزا. میخاستم بدونم میتونه مال غیر محکوم کنه؟ یا چکار میشه ورد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به نظر شکایت فروش مال غیر با توجه به اینکه مشمول مرور زمان شده نتیجه نخواهد داشت. جهت اظهارنظر دقیق لازم است مدارک بررسی شود.