فروش مال غیر و مطالبه قیمت

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زمینی مسکونی را سال 80با قولنامه خریداری کرده و در سال 82سندگرفته درسال 85انرا فروختم خریدار درسال 97به من گفت که زمینی که از من خریده با همین مشخصات سند دیگری دارد که سال 81 صادر شده وصاحب این سند 5 بار از من شکایت کرده به نتیجه نرسیده ولی بار پنجم درخواست ابطال سند نموده و به فول خودش این سند باطل شده و می‌خواهد قیمت گذاری کند واحتمالا قیمتش را از ما بخواهد در صورتی که من این زمین را قولنامه ای خریداری کرده که مع واسطه بوده و 5-6بار دست به دست شده بوده واین زمین را در دفتر خانه اسناد رسمی فروختم وبا اینکه هیچ جرمی مرتکب نشدم نطر جنابعالی درخصوص این شکایت و دریافت قیمت آن چیست؟ باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، ایشان میتوانند از شما شکایت کرده و قیمت روز را مطالبه کنید شماهم میتوانید از نفرات ماقبل خود شکایت کنید