04 مرداد 1402

اتهام غضب عنوان و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | غصب عنوان
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر فردی به اتهام غصب عنوان و کلاهبرداری تحت تعقیب است بازپرس به رغم اعلام جرم حمل سلاح گرم و وجود ادله و امارات توجهی ننمود و کیفرخواست صادره بدون توجه به این مهم بود به دادگاه اعلام شد که بازپرس توجه نکرده شما اعلام جرم کنید اگر دادگاه هم توجه نکند چکاری باید کرد

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام کاربرگرامی موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد