05 مرداد 1402

توهین در فضای مجازی و توهین در دادسرا

دسته بندی : کیفری | اهانت به اصحاب دعوا
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
خاتمی از بنده در شورای حل اختلاف بابت توهین در فضای مجازی اینستاگرام شکایت کرده و پرونده به دادسرا ارجاع شده اما از اونجایی که این پیج برای من نبوده رد شده ولی تو همون پرونده گفته من دم درب دادسرا بهش توهین کردم ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بابت شکایت توهین در فضای مجازی که برائت گرفتید و اگر شکایت ایشان منحصرا توهین در فضای مجازی باشد توهین در جلوی درب دادگاه یک رفتار مجرمانه جدید است و باید شکایت جدید مطرح کند و دادگاه حق رسیدگی به ادعایی که شکایت نشده و تحقیق نکرده و کیفرخواست صادر نشده را ندارد