08 مرداد 1402

اعتبار امر مختوم در پرونده کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
جواد قدرتی صدقیانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد سال 88طرف اطلاع داشته و ضامن ایشون بابت همین پرونده به اتهام جعل وکلاهبرداری از من شکایت کرده و شکایت ایشون قرار منع تعقیب صادر شده ایا با توجه به اینکه سال 88 راجع به این پرونده رسیدگی شده توسط ضامن ایا وام گیرنده مجدد میتونه شکایت مطرح کند ه یا امرمختوم میخوره وایا مرور زمان شامل میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر رای صادره مبنی بر قرار منع تعقیب بدلیل جرم نبودن اتهام باشد بله اعتبار امر مختوم را دارد که در این صورت قابل رسیدگی مجدد نیست