سو استفاده از حساب بانکی شخصی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید مزاحمتون شدم من یه مشکلی دارم نمیدونستم از کی راهنمایی بگیرم چند ماه پیش با یه فرد آشنا شدم بهم کار خرید ارز رو پیشنهاد داد گفتن شماره کارت میدین ما پول واریز میکنیم و شما ارز میخرین اصلا فک نمیکردم جرم باشه و قبول کردم قرار شد بهم دست مزد بدن دیروز بهم 3 تومن پول زدن منم ارز گرفتم بعد دوباره 14 تومن زدن ارز گرفتم و واریز کردم امروز صبح از بانک پیام اومد حسابم مسدود شده از سمت مراجع قانونی.بهشون پیام زدم میگن پول طرفو ندادم ازتون شکایت کردن الان دستم به هیچ جایی بند نیست اونی که ازم شکایت کرده از اصفهانه من از تبریز حتی نمیشناسم تو رو خدا بگین باید چیکار کنم پلیس فتا میگه کل پول رو باید پرداخت کنی😭اون طرفیم که واسش ارز میخریدم همش مسخرم میکنه تو پیام هر چیم که از خودش اطلاعات داده جعلیه.الان من چیکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بسته به عنوان اتهامی شکایت علیه تان باید از خود دفاع کنید. با اعلام عدم اطلاع و قصد جرم دفاع کنید.در صورت نیاز از وکیل کمک بگیرید تا محکوم کیفری نشوید.