16 مرداد 1402

پرداخت اجرت المثل منزل زوجه در مدت ایام زناشویی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ما به التفاوت اجاره ببها
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، وقت بخیر ، من به عنوان شوهر حدود 17 سال است که در منزل همسرم و با هم زندگی مشترک داریم ، بدلیل اینکه در دعواها همسر به من میگه شما باید این مدت اجاره می‌دادید ، لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتونم هزینه این مدت را در خونه ای که همسرم مالک هست و مشترکا در آن زندگی میکنم بپردازم.
سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه تامین مسکن بر عهده ی زوج است شما می بایست اجرت المثل ایام تصرف را به همسر خود طبق نرخ اجاره بهایی که عرفا برای آن منزل در نظر گرفته می‌شده را بپردازید . موفق باشید