توافق بر پرداخت اجاره بهای جدید پس از اتمام مدت اجاره

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ما به التفاوت اجاره ببها
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ما یه مستاجر داشتیم که تا اخر برج ۱ قرارداد داشت که بهش گفتیم اجاره طبق اون منطقه گرون میشه و قبول کرد که هرچی بقیه اجاره دادن منم میدم ولی بعد از ۱۰ روز تخلیه کرد ما میگیم‌که باید کرایه جدید بده ولی میگه کرایه قبی میدم الان تکلیف چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.چون برای ادامه رابطه استیجاری توافق جدید داشتین پس باید مطابق توافق جدید پرداخت بشه