22 مرداد 1402

توهین به کارمند دولت در حین خدمت

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
آقا ما کارمند اداره راه هستیم و در پلیس راه مستقر هستیم و بارنامه ها و مدارک های ماشین سنگینهارو چک میکنیم درصورت عدم بارنامه یا مدارک اعمال قانون میکنیم راننده رو
امروز یه راننده بارنامه نداشت و من جلوشو گرفتم مدارکشو خاستم نداد و ماشینو روند رووم. منم ایستادگی کردم که فرارنکنه. شروع به فحاشی کرد اومدم سمت درب راننده که بامشت زد تو سرو صورتم که الان چشم چپم تار تار میبینه و دماغمم ورم کرده احتمال شکستگیش هست و زخمم شده به زور مدارکشو ظبت کردیم ولی تافهمید به 110زنگ زدیم متواری شد بنظرتون حکمش چیه و من چیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت شکایت مبنی بر توهین به مامور دولت در حین خدمت ایراد ضرب عمدی و احکمالا قاچاق بودن کالا و محموله حداقل 3 سال حبس در انتطارش می باشد