تمرد و درگیری با مامورین نیروی انتظامی

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده یک دست فروش هستم که در شب چهار شنبه سوری دو مامور که میخواستن یه ترقه فروش را بگیرن که نتوانستن و من کنار آنها بودم نزدیک بساط من بودن که به مامور گفتم خوبه بره مواد فروش یا دزد بشود که مامور و سرباز با لهن بد و فحاشی به من حمله ور شدن که با کمک کسبه های آن محل که به من گفتن برو داخل کوچه که این تشنج بخوابت و من رفتم که بعد یک دقیقه دوباره مامورین به داخل کوچه آمدن و به من حمله ور شدن و با اسپری و باتون مرا مورد حمله قرار دادن که بعد یکی دو دقیقه مردم جمع شدن و مامور که من داشتم اع خودم دفاع میکردم که نزننم با تیر کلاشینکف به ساق پام تیر اندازی کرد الان رفتن پرونده سازی کردن که من ترقه فروش بودم و با چاقو حمله ور شدم و قصد کشتن آنان را داشتم به نظر شما حکم چیست خواهشن راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که شما بتوانید اثبات کنید که مامورین از انجام وظایف خود تعدی و زیاده روی کرده اند اعمال شما می تواند مصداق دفاع مشروع باشد و فاقد مجازات هست