08 دی 1400

معامله فضولی خریدار فروشنده اطلاع آگاهی

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلا محترم برای اثبات عالم بودن خریدار از معامله فضولی فروشنده باید چه اقدامی انجام دهد؟ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ جهت اثبات اطلاع خریدار از مستحق للغیر بودن مبیع و آگاهی از فضولی بودن معامله امکان استناد ب ادله و شواهد قانونی وجود دارد،همچنین از امارات و قرائن قانونی نیز می‌توان کمک گرفت جهت اثبات ادعا،اگر شهودی بر اطلاع ایشان آگاه باشند و شهادت دهند بعنوان دلیل محکمه پسند بسیار موثر هست،همچنین پیامک،صدای ضبط شده،تماس و....ک حاکی از اطلاع ایشان داشته همه و همه در اثبات ادعای مطروحه و حصول علم قاضی موثر خواهد بود