25 مرداد 1402

نحوه احضار شهروندان

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
یونس قبادی مفرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید 2 روز پیش از آگاهی شاپور با همسرم تماس گرفتند و گفتن تو صحنه سرقت دیده شدی بیا اینجا،ما جدی نگرفتیم و چون احضار با تماس قانونی نیست همسرم مراجعه نکرد امروز دوباره تماس گرفتن و همسرم گفت برم ببینم جریان چیه،الان من خیلی نگرانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

احضار شهروندان جامعه صرفا باید از طریق قوه قضاییه و با ابلاغیه صورت بگیرد و احضار از طریق تماس تلفنی فاقد وجاهت قانونی می باشد و توصیه میگردد مطلقا مراجعه نکنید