دریافت پول بابت نمره در دانشگاه

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و احترام بنده از حدود 8 ماه پیش دانشگاه آزاد مشغول بودم و الان از آنجا انتقالی گرفتم یکی از همکارهای ما که مسول آموزش و ای تی دانشگاه گمیشان بودند.از حدود 2 سال در قبال تغییر نمره از دانشجو پول می گرفتند ودر حساب شخصی خودشان واریز می کردند بعد اینکه حراست دانشگاه موضوع را متوجه شدند از ایشان شکایت کردند و ایشان هم قبول کردند ولی اظهارات خود اسم من را هم بردند که اط طریق پول نقد به من هم حق سعی می دادند و تهمت زدند به من و گفتند از 3 زگروش به من پول نقد می دادند 1_ از طریق انتقال به کارت پسر عمویش که پارچه فروش بوده است و پول نقد از ایشان می گرفتند پسر عموی ایشان در دادگاه حاضر شدند و اقرار کردند که ایشان پول نقد را به اسم دادن به من می گرفتند
2 - از طریق خودپرداز به صورت نقدی می گفتند به من می دادند
3_ از طریق انتقال به حساب یک زن متارکه که مبلغ 5 میلیون به حساب ایشان انتقال دادند و می گن که من گفتم که به حساب ایشان بریزند در حالی که من اصلا نگفتم
آیین نامه انتظامی کارکنان ماده 7 بند 2 صراحتا گقته که پسر عمو درجه دو طبقه سوم هست و نباید کمیته رای بده ولی کمیته توجه نمی کن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.با همین دفاعیات و کامل در کمیته دفاع کنید.در صورت نیاز از وکیل کمک بگیرید.به رای کمیته اعتراض کنید.در صورت نیاز تماس بگیرید جهت تنویر موضوع