25 مرداد 1402

حمل افشانه فلفل توسط همه شهروندان آزاد است ؟

دسته بندی : کیفری | حمل سلاح سرد
حمید غیاثی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با عرض سلام خسته نباشید خدمت شما استاد من رانندگان اسنپ هستیم خواستم بدونم از اسپره فلفلی واقعیت دارد که رانندگان اسنپ برای محافظت از جان خودشان استفاده کنند

پاسخ کارآموز وکالت :

درود ، خیر _ تنها برخی از اصناف مانند طلافروشان ، پزشکان ، وکلا و ... با اخذ مجوز و گذراندن آموزش نحوه استفاده ، میتوانند افشانه فلفلی حمل نمایند.