25 مرداد 1402

انتشار فیلم و عکس مستهجن

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدا قوت
من یوتوبر هستم یوتوب یک پلتفرم خارجی هست که در اون متحوای ها مختلفی هست که تولید کنندگان محتوا اونجا ویدیو می‌سازن من داخل ایران هستم و سوالی که دارم اینه که اگه تو ویدیو دختری باشه لازمه حجاب داشته باشه ؟ چون داخل ایران هستم میپرسم تا الان که چندسال هست یوتوبر های ایرانی زیادی دارن فعالیت میکنن اصلا کاری به این داستان نداشتن یعنی اگه دختری بی حجاب هم باشه تو ویدیو میزارن و براشون سوالی هم پیش نیومده
من الان سوالم اینه که می‌خواستم بدونم اگه دختری بی حجاب تو ویدیو باشه جرم هست یا مشکلی نداره چون یوتوب ی پلتفرم خارجی یا مثلاً در حد اینکه فقط موی دختر معلوم باشه اوکیه ؟
خیلی ممنون ❤️

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام واقعیت ان است که هیچ چیزی در این مملکت معیار ندارد گاهی یک لاخ مو بهانه محاکمه هست و گاه هراران دزدی بدون تعقیب می ماند در صورتی که شما شاکی خصوصی داشته باشید که قطعا تعقیب میشوید ولی اگر صاحب آن عکس از شما شکایتی نکند تقریبا میشود گفت مصون هستید دقت کنید صرف بد حجابی جرم نیست ولی ساخت محتوا با کشف حجاب در صورتی که در اتهام قرار بگیرید جرم میشود