افشای اطلاعات و محتوای پیام رسان داخلی

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ممنونم از پاسخ ب پرسش قبلی.
خب اگر پیامرسان های اجتماعی قوانین کپی رایت و امنیت داده های کاربران و حفظ حریم خصوصی رو در هر شرایطی امضا کردن و بر عهده گرفتن (البته فقط از شوهای تبلیغاتی این استنباط میشه، مدارک و مستنداتی وجود نداره و یا حداقل ما مستنداتی ندیدیم) و تاکید میکنن متن پیامها در اختیار هیچ ارگان و سازمانی قرار نمیگیره بنظرتون در اختیار دادن پیامها نقض قانون و... نیست ؟، مثلا شرکتهای خارجی (اپل و سامسونگ و... و همچنین پیام رسانهای تلگرام و واتساپ و... ) علنا از این کار سرباز زده و مستندات حفظ حریم خصوصی و امنیت داده های کاربران خودشون رو ارایه میدن و اطلاعات شخصی رو افشا نمیکنن.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دوست عزیز. منظور اپلیکشن از افشای اسرار خصوصی و محتویات اینه که اطلاعات شخصی شما بدون هیچ دلیلی به کسی ارائه نمیشه اما نه دیگه به دادگاه اینجا بحث وقوع جرمه و حکم دادگاه از خود قانون میاد. شما بانکم برید اطلاعات کسی رو افشا نمیکنند اما کسی بدهی داشته باشه با دستور قاضی توقیف حساب میزنن و انتقال میدن. توصیه میکنم تماس بگیرید کاملا روشن توضیح واضح بدم