04 شهریور 1402

عدم پرداخت نفقه وایجاد حق طلاق برای زوجه

دسته بندی : خانواده | نفقه
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
طبق قانون اگر شش ماه نفقه پرداخت نشود خانم می‌تواند غیابی طلاق بگیرد
حال اگر نفقه هر ماه پرداخت شود ولی نه به صورت کامل مثال یک ماه یک میلیون ماه بعد هفتصد هزار تومان و ....پرداخت سود مشکلی برای آقا به وجود نمی‌آید ؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی خیر فقط خانم میتواند دادخواست مطالبه نفقه مطرح نماید وکسری مبلغ توسط کارشناس محاسبه میگردد و زوج میبایست آن را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت برای زوجه حق طلاق ایجاد میگردد.