07 شهریور 1402

توهین به مقام رهبری و فحاشی توسط افراد زیر سن قانونی

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یک نفر در پلتفرم های دیسکورد و لایکی و حال در تماس به نظام جمهوری اسلامی توهین کرده و به مقام معظم رهبری هم توهین کرده و فحاشی هم بار ها به من کرده فقط مسئله ای که اینجاست تا جایی که من ایشون رو میشناسم سنش زیر سن قانونی هست من باید از چه طریقی شکایت کنم ؟کل مشخصاتش رو هم دارم تازه مدارک پست های سیاسیش هم دارم میتونم شخصا وکیل بگیرم برای پیگیری و من ترجیحا می‌خوام بره کانون اصلاح و تربیت

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام می توانید شخصا یا توسط وکیل پیگیری نمائید و چناچه فرد زیر 15 سال سن داشته باشد به جرائم وی در دادگاه اطفال و نوجوانان رسیدگی و شکایت هم در این دادگاه مطرح می گردد اما چنانچه بالای 15 سال سن داشته باشند شکایت در دادسرای ویژه نوجوانان مطرح می گردد. موفق باشید.