08 شهریور 1402

برخورد قانونی با کسی که با هویت دیگری وبا همکاری بانک و شخص معرف اقدام به اخذ دسته چک بنام دیگری می کند چیست؟

دسته بندی : کیفری | استفاده از اوراق مجعول
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی یک افغانی روکه فتو از مدارک من سرقت کرده روبه بانک معرفی میکنه وبرایش دسته چک می گیره از بانک ومعرفی شکایت کردم چه دفاعیه دردادگاه داشته باشم باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما هم بطرفیت بانک و هم شخص معرف و هم شخص افغانی می بایست طرح شکایت می کردید حال در دادگاه چون خود شما شاکی و مدعی هستید باید اصول مدارک هویتی خود را همراه داشته تا در مقام اظهارات بیان شود صاحب دسته چک شما هستید بدون اینکه به بانک مراجعه کرده باشید و در خواست دسته چک کرده باشید که متاسفانه باسرقت اسناد هویتی شما و عدم احراز کارمند بانک در تطابق اوراق با شخص اصیل موجبات اضرار بشما در حال و چه بسا در آینده. خواهند شد.موفق باشید.