25 اسفند 1402

جعل اوراق سلامت خودرو و فروش آن.

دسته بندی : کیفری | استفاده از اوراق مجعول
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

هزینه وکالت ودادخواست حدودا چه مقدار می شود وچون معامله در تهران انجام شده امکان پیگیری از شهرستان وجود دارد یا خیر واینکه درصورتی بخواهم معامله فسخ کنم استفاده از خودرو اشکال ندارد ومدت زمانی که طول میکشه چقدر است ،ثمن معامله 373 میلیون بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.صلاحیت محاکم محل وقوع معامله یا محل اقامت خوانده یا فروشنده می باشد مدت زمان رسیدگی بستگی به تراکم پرونده ها. مدیریت شعبه و پیچیدگی پرونده دارد .لذا تعین زمان ممکن نیست.استفاده از خودرومنافاتی باطرح دعوی ندارد.موفق باشید