10 شهریور 1402

فریب ارگان سازمان سنجش

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد هستم درآزمون زبان eptشرکت کردم ویک ساعت همراه داشتم که به عنوان تخلف ازمن گرفتند وصورتجلسه کردند که ساعت هوشمندبوذه والان ازآزمون وکارنامه محروم شده ام و10 روززمان دفاع دارم.درحالیکه ساعت من حافظه ندارد وهیچ پیام تصویریافیلمی نمیتوان باآن گرفت ویاصدایی ضبط کرد وساغتم حین ازمون خاموش بوده وبرحسب عادت فراموش کرده بوذم دربیارم ازدستم.الان شما میتونید به من کمک کنید که این اتهام رفع بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دانشجوی عزیز سریعا به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و تقاضای تامین دلیل برای جلب نظر کارشناس کارشناس کنید و نظریه کارشناسی را برای دفاع خود جهت مطالبی که کارشناس نظر داده به دادگاه یا مرجع مربوطه اعلام کنید و در صورت امکان حتما وکیل یل مشاور تلفتنی داشته باشید جهت رفع اتهام