12 شهریور 1402

استپ درخواست مطالبه وجه از مسافر می کند بدون اینکه مسافر بدهکار باشد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

6ماه پیش اخرین اسنپم رو گرفتم پولشم نقدی حساب کردم توی این 6ماه بارها درخواست اسنپ داشتم اما هیچ جا نرفتم(مبدا ومقصد رو زدم) الان بعد از 6ماه وقتی مثل دفعات قبل وارد اسنپ شدم، برای من پیام اومد که اخرین اسنپی که سوار شدی پولش رو پرداخت نکردی یعنی اعتباری بوده که ندادی، درحالی که من همیشه نقدا پول رو پرداخت میکنم واز بخش اعتباری استفاده نمیکنم، به پشتیبانی زنگ زدیم گفت تا دوماه وقت داشتی اعتراض کنی درحالی که هیچ جا نگفتن شکایت فقط تا دوماهه برای اسنپ، کارکنان اسنپ تماس رو روی من قطع کردن، رسیدگی نکردن، حق رو به راننده دادن، با سخنانی که قانع کننده نبود، تخفیف های اسنپ پیام داده میشه اما برای این مشکلات حتما فقط باید بری اسنپ، این مشکل پول اگر مسائل خیلی حاد بود باید مسافر چیکار میکرد، مسائلی مثل اسیب راننده به مسافر، جوابگویی ندارن، حق رو به مسافر نمیدن، چجوری میشه الان شکایت کنم، چیکار کنم که دروغ راننده رو اثبات کنم والبته کم کاری اسنپ رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام سوال شما دارای تناقض است ازیکطرف اظهار میدارید از 6 ماه پیش درخواست اسنپ نداشته اید و از طرف دیگر اظهار می دارید توی این 6 ماه چندین بار تقاضای اسنپ داشته اید و مبدا و مقصد اعلام داشته اید ولیکن مشخص نیست پس چرا علیرغم درخواست کنسل کرده اید بهرحال چنانچه مطمئنید ک اسنپ بواقع حقی نداشته و ادعا یش بی اساس است می توانید بر علیه اسنپ طرح دعوی کنید موفق باشید.