19 اسفند 1402

آیا علیرغم تعطیلی شرکت کارکنان مستحق دریافت حقوق و مزایا هستند؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من تو ی مجموعه کار میکنم که بخاطر مشکلات مالی شرکت،ب دستور دادستانی تا زمان تسویه حساب با طلبکاران تعطیل هستش
و مدیرعامل شرکت به صورت ویس و پیام اعلام کردن تا زمانی ک شرکت تعطیل هستش،چون تعطیلی شرکت از طرف کارفرما بوده،کلیه حق و حقوق پرسنل پرداخت میشه
میخام ببینم طبق گفته مدیریت،تا هروقت ک شرکت تعطیل باشه،باید حقوقمونو بدن؟یا بعد مدتی میتونن بگن نمیدیم حقوق مواقعی ک تعطیل بودیم رو؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه باینکه تعطیلی شرکت بنا به درخواست کارفرما بوده بله شرکت موطف و مکلف به پرداخت حقوق کارکنان در ایام تعطیلی است لذا با توجه باینکه شرکت بدلیل بدهکاری و طرح شکایت طلبکاران منجر به تعطیلی شده بنظر نمی رسد کارفرما اقدام بپرداخت حقوق معوقه کارکنان کند.مضافا اینکه با ویس وپیام دادن. که نمی توان با کارکنان تسویه حساب کرد.موفق باشید.