15 شهریور 1402

اعتراض به تصمیمات دهیاری

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
حسین کریمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر زمینی از ارث پدری تو روستا دارم طرح هادی بهش خورده خ 6 متری از ملک من و بقیه درست شده جون ملک من دوبحر هست میتونم از یه طرف کوچه 6 متری رو بن بست کنم و حیاط درست کنم
فقط متن اعتراضم نمیدونم چه جور تنظیم کنم
اگه میشه برام متن اعتراض بفرستید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوالتون دارای ابهام هستش. برای بررسی دقیق و اظهار نظر فنی نیاز به اطلاعات بیشتر از جانب شما می باشد.