20 دی 1400

اخذ تعهد در قبال فروش ملک

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من و خواهرم
یک قطعه زمین ۱۰۰۰ متری را خریداری کردیم و هر کدام دارای سند تک برگ ۵۰۰ سهم مشاع از ۹۰۰۰۰ سهم هستیم.
فروشنده زمین ،قبل از انتقال سند در دفترخانه از ما تعهد گرفته که هنگام فروش ۱۰۰۰ متر را به یک نفر بفروشیم و در زمین ساختمان مجزا نسازیم.
آیا ما ملزم به رعایت این تعهد هستیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با فروش و انتقال ملک،زمین یا...مالکیت ان ب شما منتقل شده و در قبال ملک خود صاحب اختیار خواهید بود چنین تعهدی حتی در صورت اخذ با اصل مالکیت شما و حقوق مالک درتضاد هست و وجاهت قانونی ندارد لذا ضمانت اجرایی نیز نخواهد داشت موید باشید