دفاع از پرونده مطروحه در شعبه

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون با آرامش*بنده از شخصی از تبریز بابت بدهیش به بنده شکایت کردم و امروز روز جلسه بوده و خاله بنده بجام رفته و دادگاه گفتن چون شخصِ خودم نیستم امروز یه لایحه تنظیم کنم وگرنه پرونده بسته میشه

سوال بنده این هست (موضوع این لایحه) کدوم باید باشه در سایت عدل ایران؟فقط عنوان رو میخواستم لطف کنین بگین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باید با عنوان لایحه دفاعیه مطالبه خود را به هنراه مستندات از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید