16 شهریور 1402

شکایت بدلیل توهین به مقام رهبری برای افراد زیر ۱۸ سال

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
علیرضا بوالحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام واقعیتش یه شخصی تو فضای مجازی (برنامه لایکی یه برنامه ای مانند اینستاگرام) تبلیغات علیه نظام و توهین به دین اسلام و توهین به مقام معظم رهبری انجام می‌داده من خودمو به دوستی باهاش زدم و اطلاعات شو گرفتم و سنش هم زیر 18 ساله به چند نفر هم که از دین اسلام دفاع کردن توهین کرده من میخواستم پیگیری شخصی کنم راجب این موضوع و اینکه من قبلاً هم از بچگی به مدت باهاش دوست بودم و مخفیانه با حرفاش مخالف بودم چون از بچگی برانداز بود منم گول خوردم و الان توبه کردم تازه توهین و افترا بسیاری هم کرده به من سعی در اصلاحش کردم فایده‌ای نداشته من چطوری پیگیری شخصی کنم میتونم وکیل بگیرم کار های شکایت رو انجام بده و هزینه اش تقریباً چقدر میشه من هم واقعیتش 16 سالمه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چون شما به سن 18 سال نرسیدید اگر پسر هستید باید از طریق ولی یا قیم خود اقدام کنید و اگر دختر هستید میتوانید شخصا شکایت را طرح نمایید . سپس با مراجعه به مراجع قضایی از ایشان با عنوان توهین به مقدسات و توهین به مقامات و رهبری شکایت کنید