16 شهریور 1402

تبلیغ علیه نظام و توهین به مقام رهبری

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام واقعیتش یه شخصی تو فضای مجازی (برنامه لایکی یه برنامه ای مانند اینستاگرام) تبلیغات علیه نظام و توهین به دین اسلام و توهین به مقام معظم رهبری انجام می‌داده من خودمو به دوستی باهاش زدم و اطلاعات شو گرفتم و سنش هم زیر 18 ساله به چند نفر هم که از دین اسلام دفاع کردن توهین کرده من میخواستم پیگیری شخصی کنم راجب این موضوع و اینکه من قبلاً هم از بچگی به مدت باهاش دوست بودم و مخفیانه با حرفاش مخالف بودم چون از بچگی برانداز بود منم گول خوردم و الان توبه کردم تازه توهین و افترا بسیاری هم کرده به من سعی در اصلاحش کردم فایده‌ای نداشته من چطوری پیگیری شخصی کنم میتونم وکیل بگیرم کار های شکایت رو انجام بده و هزینه اش تقریباً چقدر میشه من هم واقعیتش 16 سالمه

خواهشمندم نصیحت نکنید جواب حقوقی بدید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما میتوانید تحت عناوین مجرمانه متعدد از قبیل تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و توهین به رهبری و ... اقدام به طرح شکایت در دادسرا نمایید و برای این امر به وکیل دادگستری وکالت دهید در خصوص حق الوکاله نیز بایستی با وکیل موردنظرتان صحبت نمایید.