23 دی 1400

مطالبه وجه از فروشنده مجازی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌ وقت بخیر من مبلغ ۸میلیون و۸۰۰ تومن بابت لباس به یک پیج اینستاگرامی واریز کردم و حالا بعد از گذشت دو ماه بهم گفتند لباس موجود نیست و اشتباه از تیم خودشون بوده، اما حالا که درخواست برگشت وجه رو دادم جوابم رو‌نمیدند
ایا میتونم قانونی اقدام کنم و جواب بگیرم؟ تو رو خدا اگر مبلغ برگشت داده میشه بگید برم دنبالش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با وجود اینکه مبلغ را به کارت وی واریز نموده اید میتوانید مطالبه وجه در محاکم قضایی و ارائه دادخواسن خود به دفاتر قضایی الکترونیک اقدام نمایید.در صورت نیاز به بررسی و دریافت راهنمایی بیشتر، از مشاوره تلفنی اسنفاده نمایید..