22 شهریور 1402

مطالبه احور معوقه و مطالبه تامین خواسته

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

بنده 3 ماه پیش طبق قراردادی یک واحد آپارتمان اجاره داده ام.( 100 میلیون تومان ودیعه ماهانه 15 میلیون تومان اجاره). مستاجر از ابتدای قرارداد تاکنون اجاره نداده اند که بنده بابت تخلیه ملک شکایتی در شورای حل اختلاف کرده ام. بابت اجاره عقب افتاده تا الان مبلغ 45 میلیون تومان دادخواست تامین خواسته و مطالبه اجور معوق در دادگاه حقوقی ثبت کرده ام.
با توجه به اینکه ملک مورد اجاره سند ندارد(تنهادمبایعه نامه از شرکت سازنده دارم ) آیا در دادگاه حقوقی حکم پرداخت صادر می‌شود؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام برای مطالبه اجاره بها و سایر حقوق متعلق به موجر وجود سندعادی مبایعه نامه هم کفایت میکند.