24 شهریور 1402

شکایت اثبات رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
نعیم سعیدنیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وقت به خیر 21ساله ازدواج کردم هیج مورد مشکوکی از همسرم ندیدم تازگی متوجه شدم همسرم عضو گروهی شده که خانم اجازه میدن اینم با مدیر گروه صحبت میکنه هزینه پرداخت میکنه اما با اون کیس سر قیمت به توافق نمیرسن ناگفته نماند 43سالشه وکیس 25ساله شاهد فقط دخترم در جریان هس من از کجا بدونم کار غیر شرع انجام نداده وایا این خیانت حساب میشه چون کل پیام هارو حدف کرده الان میخوام شکایت کنم میشه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت شما بخیر شما باید دلیل قوی داشته باشید از جمله شاهد 2 مرد چون نصاب شهادت 2 مرد است و پیامک یا ضبط صدا دلیل نیست اما اماره است که قاضی به این یقین برسد که برسد که ارتباط صورت گرفته در غیر اینصورت اثباتش خیلی سخت است اگر دلیل دیگر داشته باشید میتوانید شکایت کنید موفق باشید.