30 شهریور 1402

جرایم سایبری و اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
شیما صالحی وندشهنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید ،بنده یک پیج دارم در اینستاگرام که یک رمان با ژانر اربابی و تقریبا صحنه دار پارت گذاری میکنم،و الان متوجه شدم که یک پیج در روبیکا رمان من رو در روبیکا دارن پارت گذاری میکنن و فایل کاملش رو هم برای فروش گذاشتن ،،،و اینکه رمان بنده هم در کتابخانه ملی ثبت نشده ،میخواستم بدونم من میتونم علیه مالک اون کانال در روبیکا شکایت کنم و ادعا کنم که این رمان مال بندست و ایشون از من دزدیدن؟؟؟!و اگر شکایت کنم فتا اول بهشون تذکر میده که حذف کنن و یا نه بدون تذکر براشون تشکیل پرونده میدن؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر هرشخصی بنا به دلایلی که دارد میتواند شکایت کند و خواهان حق و حقوقی برای خود باشد اما نتیجه ورسیدن به ان موضوعی که مدنظر می باشد مهم است اگر پیچ شما مطالبی که مناسب عرف و قانون نبوده ومسایل که خود در قانون جرم انگاری شده رو ترویج و نوشته اید قانون نسبت به پرونده شما حمایتی نخواهد کرد نمونه ان کسی که در سایت های شرط بندی و قمار بازی مبلغی را واریز میکند نمیتواند ان را مطالبه کند زیرا قانون حمایت نمیکند. باتشکر