31 شهریور 1402

طرح دعوی در خصوص پرداخت اجور معوقه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

برای ثبت دادخواست الزام مستاجر به پرداخت اجور معوق به دادسرا مراجعه کنم یا شورای حل اختلاف ؟
تمدید قرارداد در ازای اخذ مفاصا حساب به چه صورت هست توضیح میفرمایین لطفا

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در خصوص مطالبه اجور معوقه حسب مبلغ مورد مطالبه شورای حل اختلاف یا دادگاه صالح است چنانچه مبلغ مورد مطالبه کمتر از 20 میلیون تومان باشد دعوی را در شورا و چنانچه بیش از این مقدار باشد در دادگاه مطرح بفرمایید.در خصوص تمدید قرارداد در ازای اخذ مفاصا حساب بدین صورت است که شما به عنوان موجر زمانی قرارداد اجاره را تمدید نمایید که مستاجر تعهدات خویش مبنی بر پرداخت اجور معوقه و جاری را پرداخت و تسویه حساب نماید.