01 مهر 1402

شکستن قفل و نرده های ساختمان برای ورود به ملک خود

دسته بندی : کیفری | اتلاف
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من یک واحد مسکن مهر در شهر استارا دا رم‌ که کل اسباب ها رو گذاشتیم با جازه مدیر تعاونی داخل واحد و چیندیم بعد مدتی آمدیم زندگی کردیم البته اینها تحویل نمیدادن ما هم از مجبوری پول رهن نداشتیم آمدیم سکونت کردیم ولی مدیر عامل و پیمانکار ایجاد مزاحمت میکردن برق رو قط میکردن که 2 ماه باید صبر و بعد بیایید زندگی کنید که بعد یک واحد اجاره کردن برای ما به مدت دوماه .بعد اتمام اجاره الان آمدن درب برج رو نرده و قفل زدن که کسی نیاد منم درب رو نرده ها رو شکستم و الان دوباره داخل واحدم هستم ایا میتونن کاری کنن .ضمنا قبلا که نشسته بودیم اونها به کلانتری تماس گرفتن و صورت جلسه گرفتم که هر اتفاقی افتاد پای خودمان رفتن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم نمی توانند شما را از ملک خارج کنند ولی بابت تخریب نرده و قفل می توانند از شما شکایت کنند.همچنین اگر ملک نیمه کاره است و اتفاقی از این جهت برایتان بیفتد نمی توانید اقدام حقوقی کنید.