06 مهر 1402

جعل و استفاده از اوراق مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از اوراق مجعول
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
شاکی باقولنامه جعلی عادی حکم سبق تصرف ورفع تصرفات عدوانی گرفته تجدید نظر هم تایید نموده
البته صرف نظر از اختلاف در مالکیت هم در رای تجدید قید شده
الاان بنده با قولنامه های عادی پشت درپشت تا سند بدون اثبات عقد بیع میتوانم دادخواست ابطال قولنامه شاکی را بدهم
باتوجه به امضا محضری از فروشنده ای که شاکی مدعی خرید از وی است مبنی بر رد قولنامه شاکی نسبت به خودش
شاکی به استناد همین قولنامه جعلی رای تصرف عدوانی بنده را گرفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود شما باید ابتدا شکایت جعل بنمایید با اثبات جعل معاملات بعدی باطل میشود.اماکان اعاده دادرسی این رای هم ممکن میشود.