12 مهر 1402

سلب ولایت از پدر به دلیل سواستفاده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست نصب ناظر استصوابی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر
پسر دوازده ساله ام که حضانتش با پدرش هست با من زندگی میکنه و پدرش رو سه ساله ندیده ، هیچ ارتباطی حتی تلفنی با فرزندم نداره. فقط به بهانه ای شناسنامه پسرم رو از من گرفته و پس نمیده، آیا در دادگاه به صرف اینکه حضانت با ایشان است رای به استرداد شناسنامه داده نمیشه؟ من نمیتونم شناسنامه رو از ایشون تحویل بگیرم؟!!! قانونی وجود نداره که بگه طفل هر جا هست باید مدارک هویتی او هم همانجا باشه؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با تقدیم دادخواست سلب ولایت تقاضای عزل ایشان از ولایت و یا ضم امین شوید و ایشان را برای همیشه از دخالت در امور طفل محروم کنید