12 مهر 1402

آیا شماره مجازی در ایران قانونی است؟

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
آیا فروش شماره مجازی قانونیه؟
اگر که غیر قانونیه ، میتونم به سایت فروش شماره مجازی ، احراز هویت اضافه کنم تا اگر کسی با شماره ها جرمی انجام داد، بشه پیگیری کرد؟اینجوری قانونی میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. فروش شماره مجازی نیازمند اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و هر گونه ارائه خدمات بدون اخذ مجوز در این زمینه، غیرقانونی و قابل پیگرد است. اضافه کردن امکان احراز هویت نیز تاثیری در غیرقانونی بودن این اقدام ندارد.