12 مهر 1402

...فسخ معامله به دلیل عیب

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
محمد سواری پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک پراید داشتم با یک 405معاوصع کردم والان من تعویض پلاک کردم حالاطرف بعداز50روز بهم زنگ زده میگه ماشین تعویض پلاک نمیشه چون 2تیکه است منم قبل که معاوضه کنم تعویض پلاک کردم برگه کارشناسی داشتم دادم ایشون حالا میگه باید شما خسارت بدین ما فقط رفتیم محضروکالت دادیم همین قولنامه بین ما نبوده به ایشون گفتم ماشین برگردون من20 میلیون خرج ماشینت کردم بده ببر میگه نه من خسارت می‌خوام میخواستم بدونم شرایط چیه ممنون از لطف تون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در صورت اثبات ادعای خواهان و انتصاب تقصیر به شما ایشان مختار هست که معامله را فسخ و یا با قبول معامله مطالبه خسارت نماید