12 مهر 1402

ایجاد اکانت در فضای مجازی و روبیکا

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد سواری پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشیدمزاحم شدم یه سوالی ازتوت داشتم

یه شخصی در این برنامه روبیکا عکس یه شخصی که بلاگره اینستاگرامه رو پروفایلش گزاشته
و چند نفر رو هم سرکار گزاشته که اونه
به تازگی متوجه شدیم این شخص کلا10سالشه واکانتش هم حذف کرده
میشه ازش شکایت کنیم؟

یا اصلا اگر شکایت کنیم به جایی میرسه که به دادگاه بیان یافقط اکانتش رو فیلتر میکنن
ایا سنش لحاظ میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتیکه از این طریق از شخص کلاهبرداری کرده باشد و یا تصاویر مستهجن منتشر کرده باشد و .... می توان با عنوان جرم ارتکابی از ایشان شکایت کرد لیکن صرف ایجاد اکانت نمی توان عنوان مجرمانه باشد