14 مهر 1402

تخریب اموال امانتی توسط امین

دسته بندی : کیفری | اتلاف
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من انبار چراغ و سپر و ... خودرو دارم مشهد مقدس
باید برای خرید لوازم میرفتم تهران و اشتباه بزرگی که کردم برادرم رو گذاشتم انبار مواظبت کنه و تقریبا 12 روز طول کشید که برگردم وقتی برگشتم بعد از چند روز متوجه شدم تمام چراغ های داخل انبارم شکسته و دسته سیم ها قیچی شدن و همه رو به نابودی کشونده وقتی دوربین هارو چک کردم دیدم فقط 5روز رو ضبط کرده در جایی که 35روز رو نگه میداره متوجه شدم که فرمت کرده هارد دوربین هارو حالا باید چکار کنم با این ضرر هنگفتی که به من زده حدود 400تا چراغ رو شکسته و داغون کرده پیگیری چطور انجام میدید یا خودم از چه راهی شکایت کنم
ممنون از وقت که میگذارید سپاس گذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی �ا می‌توانید علیه برادر خود با عنوان تخریب اموال شکایت کیفری نمایید نیز می‌توانید به عنوان خیانت در امانت و تخریب اموال با هم شکایت کیفری نمایید و نیز دادخواست حقوقی مطالبه ضرر و زیان ناشی از تخریب نیز بخواهید