15 مهر 1402

تنظیم قرارداد ثانوی اجاره با رقم بیشتر

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل اسناد و مدارک
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ما مغازه رو برای سال دوم با مبلغ پیش و اجاره بالاتر تمدید کردیم،اما صاحب مغازه دو تا قلنامه نوشت یکی با مبلغ پارسال و یکی با مبلغ جدید که قلنامه با مبلغ جدید رو به ما نداد و گفت بخاطر مالیات نمیتونم بدم و میمونه دست وکیلم
گفتم پس حداقل در کاغذ بنویس بده که مبلغ 300 تومن بابت پیش دریافت کردید و ماهی انقدر اجاره که گفت نمیخواد بنویسم همون فیش واریزیتون حکم رسید داره
و حتی وکیلشون هم تایید کرد که الان پولی که شما واریز میکنید به حساب معتبر تر از دست نوشته هست و حتی گفتن وقتی قلنامه توی دستت نوشته ماهی 13 و تو اللن داری بیشتر میریزی تو میتونی فردا ادعایی داشته باشی نه صاحب مغازه
ایا این گفته ایشان صحت داره،و فردا روز ما به مشکل نمیخوریم بابت اینکه یه وقت بگن شما پول پیشتون 300 نبوده اگه بوده قلنامه بیارید
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وکیل مدکور خیلی اشتباه کرده و خیلی هم شما را منحرف کرده شما پول پیشتان رقم بیشتری بوده و موقع تخلیه با قولنامه کمتر قابل وصول هست یعنی پول پیشتان قابل وصول تا مبلع پرداختی نیست بهتر است هر چه زودتر تصویری تهیه کنید و الا این ایرانی مسلمان سرتان کلاه خواهد گداشت حتی شده با شاهد موضوع را مسجل کنید