23 دی 1402

تسویه حساب از محل کار خصوصی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل اسناد و مدارک
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از محل کارم می‌خوام تسویه بگیرم استعفا بدم اما صاحب کارم خارج از کشور هستن و امکان پس دادن سفته های من را ندارن و شریکشان در ایران هم اکنون مسئول جایگزینی من هستن .مشکلی که هست علاوه بر عدم امکان پس دادن سفته من من تنها شماره یکی از سفته هامو دارم شماره اون یکی رو ندارم چطوری میتونم مدرک و تسویه درستی داشته باشم که بعدا برایم مشکلی پیش نیاد. من تحت بیمه نبودم و آزاد کار میکردم براشون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما میتوانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی یک اظهارنامه به موضوع الزام به تحویل اسناد و مدارک (سفته ها) به کارفرما مخاطب خود ارسال کنید .