15 مهر 1402

مطالبه مبلغ ملک از وزارت راه و شهر سازی

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بعداز فوت پدر مادرم خانه ایشان جلوی راه سراسری تهران جنوب کشور بوده تخریب و در حالی که همه می‌دانستند که اینجا زمین پدر بزرگم هست زمانی که اتوبان آن را گرفت یک فرد ادعا کرد که این زمین را از مادر بزرگم خریده ویک بز به وی داده مال دهه 60 ولی هیچ سندی نداشت وخاله ام که درآن محل زندگی می‌کرده این ادعا را رد کرده ولی آن فرد زیر بار نمی‌رفت مادرم وخاله هایم نمی‌دانم ولی شکایت نکردند ولی الان نظرشان عوض شده آن فرد به رحمت خدا رفته ولی املاک‌ آنجاست بنده به مادرم گفتم از وکلای محترم سوال میکنیم اگر قابل طرح بود خوب واگرنه دیگر هیچ درسال 1392 یا 93 یا 94 دقیقا سالش را بنده نمی‌دانم دولت 40 میلیون تومان به حساب آن شخص بابت زمین پدر بزرگ بنده که این مرحوم ادعا می‌کرد که خریده ولی بدون اجازه وراث وبدون کاغذ وتا آن زمان هیچ وقت مطرح نکرده بود واریز کرده الان می‌توان طرح دعوا کرد وآیا امیدی هست که به نرخ امروز از املاکش به مادر وخاله ایم بدهند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم میتوانید درصورت داشتن مدارک از هر نهادی که ملک را جهت عمرانی شهر استفده نموده اقدام به دریافت مبلغ ان نمایید