18 مهر 1402

اثبات دوشیزه بودن قبل از عقد و فریب در ازدواج

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 5 ماهه عقد کردم و الان میخوام جدا شم در طی عقد با همسرم رابطه داشتم و در اولین بار همسرم به من اتهام دختر نبودن زد و بهم گفت اگر قبول کنی ادامه میدیم و به کسی نمیگم پشت گوشی از من یک داستان الکی گفتم و تایید کردم ولی هیچ پیامی در این باره بینمون رد و بدل نشد الان میخوایم جدا شیم به من میگه بخاطر دختر نبودن مهریه بهت تعلق نمیگیره و در کنار این موضوع داخل عقد نامه دوشیزه ذکر شده خواستم بدونم میتونه کاری کنه یا نه و ضمن این که بار اول خونریزی هم وجود داشته ولی چون کم بود قبول نکرد و گفت معلوم نیست اصلا علت این خون چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم در صورتی که ایشان به اتهام فریب در ازدواح از شما طرح شکایت کند و اثبات گردد ازدواج شما فسخ می شود نکته دیگر اینکه در صورت ادعای همچنین اتهامی شما م یتوانین درخواست پزشکی قانونی کنین و پزشکی قانونی زمان ازاله بکارت شما را تشخیص خواهد داد باتشکر