21 بهمن 1402

طدح دعوی بابت فریب درازدواج

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانمی دو بار ازدواج ناموفق ( متارکه)داشته ، خودش را مجرد معرفی کرده و پس از ازدواج موقت ( 99 ساله) با مرد مجردی اقدام به اجرای مهریه می نهد و سپس مرد متوجه شده است که حتی یک فرزند هم دارد ؟
حال این مرد میخواهد از او شکایت کیفری کند
لطفاً
راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.می توانید از تیشان بابت فریب درازدواج شکایت نمایید.وبه لحاظ حقوقی نیز امکان فسخ نکاح وجود دارد ولی چون عقد شما عقد موقت هست تنها می توانید بقیه مدت را به ایشان بذل نمایید.