20 مهر 1402

فرق منابع ملی با موات چیست

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواستم بدونم فرق منابع ملی و موات چیست و اینکه قضاوت هر دو مورد با یک قاضی است یا هر کدام قاضی جداگانه ای دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم منابع ملی یعنی منابعی که مختص شخص نیست مثل جنگلها و مراتع و منابع موان جز منابع ملی محسوب می شمود با این فرق که قبلا مورد استفاده بوده ولی مدتهاست مه استفاده نمی ش.ود و در یم شعبه رسیدگی می شود باتشکر