21 مهر 1402

فسخ ازدواج به دلیل باکره نبودن

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
سیده فاطمه موسوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 5 ماهه عقد کردم و با همسرم رابطه داشتم هنگام رابطه خونریزی هم داشتم تو دوران نامزدی و اینکه همسرم همون روز قبول نکرد من باکره بودم و منو مجبور کرد که پشت گوشی اگر تایید کنم تنهام نمیذاره و من پشت گوشی گفتم 5 سال پیش اینطوری بوده الان کارمون به طلاق رسیده بعد از 5 ماه از عقد و من نامه سلامت بکارت از دکتر متخصص زنان دارم میخواستم بدونم الان میتونه اقدامی کنه و بتونه مهریه من رو پرداخت نکنه و زیر بار اینکه خودش با من رابطه داشته نره ؟و اینکه از طریق اون حرف من میتونه چیزی رو ثابت کنه ؟و واسم پیام تهدیدی داده که تو از سال 97 باکره نبودی و من از اعتراف تو فیلم دارم . در حالی که میدونم از من فیلمی نداره و من پشت تلفن فقط گریه کردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت اثبات این موضوع و باکره نبودن شما نکاح فسخ می شود و از طرفی اثبات این موارد در دادگاه بسیار دشوار است و ارایه یک مکالمه ضبط شده از شما توسط همسرتان در دادگاه برای اثبات کافی نیست .